Welcome back !

^jangan tertipu, ini gambar 2015 tapi bukan gambar latest huhu

 
Assalamualaikum. Hello peeeeeeeeeeeepsssss!! Omg dah lama tak update blog ni, berapa tahun dah HAHAHAHA. Aina dah delete dah semua post lama hahaha so now Aina dah form 1. Cewah. Tahun depan dah form 2 dah pun. So just nak cerita sikit lah kan, dah lama dah tak share cerita heh. Aina sekolah kat MRSM Langkawi, Kedah sekarang. Kat sana jumpa kawan-ii baru. Nama batch Estrellar uweh hahaha. Tujelah kot for today. ADA HOMEWORK NI SEBENARNYA. CHEMISTRY & GEOGRAPHY. HM. okay lah bye uolls hakhak.

________________________________________________________________


Nah kalau nak contact ;
Instagram
Twitter
Facebook

2 comments:

Assalamualaikum. Hello.
Nak comment? Silakan.
No HARSH words okay.